home  

PR on the Park is in 2007 opgericht door Patrice Hijsterborg. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in PR, mediarelaties en corporate communicatie. Haar specialiteit is communicatie bij impactvolle veranderingen. Ze heeft voordat ze als interim manager begon brede ervaring opgedaan als PR & Corporate Communicatie manager bij diverse (internationale) organisaties, waaronder McDonald’s, Apple en Telfort/KPN.

Patrice Hijsterborg is een resultaatgerichte, gedreven professional, die zich alle aspecten van een organisatie en de complexiteit van een opdracht zeer snel eigen maakt. Ze is pro-actief, creatief en is een oplossingsgerichte denker én doener. Haar kracht, ervaring en passie voor heldere communicatie komt het best tot zijn recht tijdens grote veranderingen, zoals reorganisaties, crises en overnames. Ze gelooft in en vertrouwt op eenvoud en eenduidigheid van boodschappen; denkt vanuit de doelgroep. Ongeacht of dit nu de Raad van Commissarissen is of de gemiddelde krantenlezer. Het opbouwen én behouden van een goede reputatie is het fundament van het uiteindelijke resultaat van iedere organisatie.

PR on the Park heeft grootschalige interim PR / communicatie-opdrachten gedaan voor profit en non-profit organisaties, zoals: KLM, Vedior, Getronics, Agens Reïntegreren & Activeren, gemeente Bergen, C1000, NautaDutilh en ANWB Retail.

Daarnaast adviseert ze diverse goede doelen en zorginstellingen.   

 

Contactgegevens: tel. +31 (0)6 33 99 0413 - patrice@pronthepark.nl - Algemene voorwaarden